Linkpartners

Op nummer 1 in alle zoekmachines

Hoe hoger je website scoort binnen divers zoekmachines als Google, hoe meer bezoekers je op de website zal krijgen. Daarom is het van belang om de zoekmachines te laten weten dat jouw website heel belangrijk is. Eén van de manieren om de zoekmachine te laten weten dat jouw website belangrijk is, is linkruil. Hiervoor zijn diverse programma’s te vinden op het internet maar de beste linkpartners haal je gewoon uit je contact. Zoek naar websites die een hoge score hebben in de zoekmachines zowel qua inhoud als techniek achter de website. Een link ruilen met divers zakenpartners is een goed idee om een linkvermelding te krijgen.

Word hier onze linkpartner!

Google score meten met je backlink profiel

Grote leveranciers als een landelijke voetbalclub of een Univé hebben meestal genoeg aan hun website en doen over het algemeen niet aan linkruil. Misschien heb je business in voetbalspullen en mail je iemand die ook interesse heeft in voetbalspullen. Ga dan linkruilen! Op deze manier zullen beide partijen er beter voorstaan op het gebied van de Google score.

Inkomende links zijn erg belangrijk voor de scores van je website, het is een groot onderdeel van de algemene linkbuilding strategie. Hiervoor kun je een zogenaamde backlink checker tool gebruiken. Maar welke backlink checker tools zijn er nu eigenlijk en welke zijn interessant om te gebruiken? Want de ene backlink checker is de andere niet, daarom is het essentieel om te weten welke juist handig is om te gebruiken.

 

Majestic SEO

Deze tool is vooral voor de gevorderde zoekmachine optimalisatie marketeer, hier kun je enorm veel mee en geeft daarnaast ook nog hele goede data. Zeker wanneer je registreert kun je aan deze tool enorm veel plezier beleven en veel baat bij hebben.

Opensiteexplorer.org

Eén van de meest interessante en uitgebreide SEO-tools is Opensiteexplorer.org. Het is niet noodzakelijk om te registreren in deze app maar de keuze is er wel. Verder behoeft deze tool weinig info, de tool is duidelijk opgezet en geeft praktische data die iedereen begrijpt.

Google Webmaster Tools

Daarnaast hebben we nog Google Webmaster Tools, deze is alleen maar interessant om je eigen backlink profiel te checken maar dat betekent niet dat deze mag ontbreken. Alle informatie die je kan krijgen van Google is altijd mooi meegenomen en kun je nuttig gebruiken. In deze tool vind je backlincks door in te loggen op je Google Webmaster Account en je kan aan de slag!

Naast deze handige tools kun je altijd onze linkpartner worden, wij staan altijd open voor nieuwe ideeën en linkpartners. Bij ons kun je diverse linkmogelijkheden verwachten van in-content link ruil tot het aanleveren van een artikel of laat ons een artikel schrijven met de gewenste links en anchor. Wij staan altijd klaar om met jou samen te werken en het beste resultaat te behalen. Neem contact met ons op om meer informatie te krijgen en wordt één van onze linkpartners!