Op nummer 1 in alle zoekmachines

Hoe hoger je website scoort binnen diverse zoekmachines als Google, hoe meer bezoekers je op de website zal krijgen. Daarom is het van belang om de zoekmachines te laten weten dat jouw website heel belangrijk is. Eén van de manieren om de zoekmachine te laten weten dat jouw website belangrijk is, is linkruil. Hiervoor zijn diverse programma’s te vinden op het internet, maar de beste linkpartners haal je gewoon uit je contacten. Zoek naar websites die een hoge score hebben in de zoekmachines zowel qua inhoud als techniek achter de website. Een link ruilen met divers zakenpartners is een goed idee om een linkvermelding te krijgen.

Google Score meten met je backlink-profiel

Grote leveranciers als een landelijke voetbalclub of een Univé hebben meestal genoeg aan hun website en doen over het algemeen niet aan linkruil. Misschien heb je business in voetbalspullen en mail je iemand die ook interesse heeft in voetbalspullen. Ga dan linkruilen! Op deze manier zullen beide partijen er beter voorstaan op het gebied van de Google score.

Inkomende links zijn erg belangrijk voor de scores van je website, het is een groot onderdeel van de algemene linkbuilding strategie. Hiervoor kun je een zogenaamde backlink checker tool gebruiken. Maar welke backlink checker tools zijn er nu eigenlijk en welke zijn interessant om te gebruiken? Want de ene backlink checker is de andere niet, daarom is het essentieel om te weten welke juist handig is om te gebruiken.

Naast het gebruik maken van diverse handige tools kun je altijd onze linkpartner worden, wij staan open voor nieuwe ideeën en linkpartners. Bij ons kun je diverse linkmogelijkheden verwachten van in-content link ruil tot het aanleveren van een artikel of laat ons een artikel schrijven met de gewenste links en anchor. Wij staan klaar om met jou samen te werken om samen het beste resultaat te behalen. Neem contact met ons op om meer informatie te krijgen en wordt één van onze linkpartners!