Investeer in jezelf met een cursus Italiaans

Deel artikel

Vindt u Italiaans ook zo’n mooie taal? Leer dan nu deze prachtige taal in Nederland kennen. Spreek Italiaans in één dag of in twintig weken. Vanaf het prille begin of voortbouwend op uw reeds aanwezige kennis. Leer de hotspots kennen van de mooiste Italiaanse steden. Maak kennis met de smaakvolle keuken, de wijnen en de echte Italiaanse stijl. Kortom: leer dit land volledig kennen middels een speciale (thuis)studie Italiaans!

 
Opleiders van thuiscursussen

Verschillende opleiders bieden u een scala aan mogelijkheden om Italië vanuit Nederland te ontdekken. De cursussen en workshops zijn exclusief, dynamisch, eigentijds en persoonlijk. Afhankelijk van uw wensen worden de cursussen op maat ontwikkeld. De groepen zijn klein. Door interactie met la professoressa, dialoog met uw medecursisten en het bespreken van actuele onderwerpen leert u in een ontspannen sfeer al het mooie van Italië kennen


Al het mooie van Italië

De taal, de kunst, de rijke historie en cultuur, de gastronomie, de mode en het klimaat waren zijn voor velen de redenen om te beginnen met de studie Italiaanse taal en cultuur. Ga zelf op “reis” naar dit schitterende land. Een reis waarbij al uw zintuigen geprikkeld worden. ‘Ogen’ om de schoonheid van het schierland te zien, ‘oren’ voor het luisteren naar en het spreken van de taal, ‘reuk en smaak’ bij het proeven van de overheerlijke Italiaanse wijn en spijzen.

De Italiaanse taal als thuisstudie

Wilt u alles leren over de Italiaanse taal? Maar wilt u dit het liefst doen op eigen tempo? Kies dan voor een speciale thuiscursus Italiaans. Bij zo’n cursus ontvangt u alle lesmaterialen digitaal. Je kunt 24/7 inloggen in de digitale leeromgeving. Hier vindt u alle lesmateriaal, voorbeelden, oefenstof en examens. U zit dus niet vast aan vaste startdata. Beginnen kan wanneer u het wil. En u kunt er ook zo lang over doen als u wilt. Er zijn verschillende niveau’s. Van Italiaans voor beginners, tot een thuisstudie voor gevordeden. Ontdek direct het volledige Italiaanse cursusaanbod. Aanbieders als NHA, NHBO, LOI en NTI bieden stuk voor stuk zeer kwalitatieve thuiscursussen. Al vanaf €179,00, 14 dagen gratis uit te proberen.

Gerelateerd nieuws

Engelse woordjes
Taalcursussen

Taalcursus volgen

Als je geïnteresseerd bent in andere landen en culturen ga je vast ook graag naar het buitenland om deze prachtige landen op te zoeken. Dan

De basis van Italiaanse grammatica

De Italiaanse grammatica zit heel anders in elkaar dan de Nederlandse grammatica. Italiaans is een taal die invloeden heeft uit de Spaande en Franse taal.